Over Ons

 

Vuurwerkplanet.nl is dé grootste online vuurwerkshop van Nederland. Met ruim 400 aangesloten afhaalpunten verspreid over heel Nederland is er altijd een afhaalpunt bij jou in de buurt waar jij je vuurwerk kan kopen! Jij bepaalt dus waar en wanneer je jouw vuurwerk bestelling afhaalt tijdens een van de drie vuurwerk verkoopdagen.

Vuurwerkplanet bestaat ruim 15 jaar en was daarmee de eerste webwinkel waar men direct vuurwerk kon bestellen. Sindsdien hebben wij duizenden tevreden vuurwerk klanten mogen helpen, een aantal dat nog jaarlijks groeit. Enkele reacties zijn:

Johan: "Ik koop al een aantal jaren mijn vuurwerk bij Vuurwerkplanet en het bevalt uitstekend. Het bestellen online gaat snel en gemakkelijk. En we halen altijd het vuurwerk af bij de schilder om de hoek, die geeft soms nog extra advies voor het veilig afsteken van het vuurwerk. Mijn kinderen kregen vorig jaar zelfs een vuurwerkbril gratis! Ik ben erg tevreden en kom zeker terug dit jaar."

Marijke: "Eerlijk gezegd geef ik zelf niet veel om vuurwerk, maar mijn kinderen wel. Zij zijn helemaal enthousiast over Vuurwerkplanet. Ze kunnen dan online zelf eenvoudig alle producten bekijken. Ze maken een lijstje met hun favoriete producten en vervolgens help ik ze met het bestellen. Vorig jaar ging er iets mis bij de bank met onze betaling, de kinderen waren bang dat ze daardoor geen vuurwerk zouden hebben dat jaar. Maar toen werden we gelukkig snel geholpen door de klantenservice van Vuurwerkplanet zodat we toch gewoon onze bestelling konden afhalen op 31 december. Ik vind Vuurwerkplanet een aanrader voor vuurwerkliefhebbers!"

Reginald: "Ik ga altijd voor het grote knal- en siervuurwerk! Samen met mijn vrienden bestellen we dan de vetste cakes van Vuurwerkplanet lekker makkelijk op de iPad. Oudejaarsnacht geven we altijd een feest en dan willen we een spectaculaire show geven hierzo. Afgelopen jaar kreeg ik een mega cake gratis omdat we zoveel hadden besteld, die was echt vet! Afhalen was trouwens ook ideaal want ik kon zo doorlopen met het afhaalbewijs en was meteen aan de beurt. Ik kijk er weer naar uit dit jaar!"

Vuurwerkplanet is volledig vernieuwd waarbij de nieuwste technieken zijn gebruikt om het online winkelen bij de dealerpunten van Vuurwerkplanet nog gebruiksvriendelijker te maken. De webshop is overzichtelijk, je vindt meteen wat je zoekt: het mooiste vuurwerk van Nederland! Via professionele filmpjes in HD kwaliteit kun je de artikelen eerst zelf bekijken en vergelijken. De knalorieën bevatten gedetailleerde informatie over je favoriete vuurwerk artikel. Bekijk ook eens de artikelen die anderen kochten! En tot slot maak je kans op gratis vuurwerk wanneer je boven een bepaald bedrag aan vuurwerk bestelt.

De voordelen van Vuurwerkplanet:

  • Altijd een afhaalpunt in de buurt door ons landelijk dekkende dealernetwerk
  • Al ons vuurwerk is van top kwaliteit en voorzien van CE keurmerk
  • Altijd up to date met de nieuwste trends en innovaties op vuurwerk gebied
  • Een uitgebreid assortiment met een jaarlijks vernieuwend karakter
  • Professionele afbeeldingen en video's van elk artikel
  • Betaling geschied binnen een beveiligde en betrouwbare omgeving gefaciliteerd door de meest toonaangevende betalingsprovider Ogone.
  • Keuze uit bekende betaalmethoden als iDeal en creditcard (VISA card en Mastercard)
  • In 4 simpele stappen een vuurwerk bestelling plaatsen
  • Meteen je afhaalbewijs, als bevestiging van je bestelling, in je mailbox waarmee je eenvoudig en snel je bestelling kunt afhalen bij jou in de buurt
  • Vragen? Mail naar [email protected]

Vuurwerkplanet, 24-uur per dag, 7 dagen per week, open van maart tot en met december!

Follow us on:
Facebook